11:43 uur 11-01-2024

Yonex aangekondigd als officiële partner voor de 2024 Australian Open; markeert 9 opeenvolgende jaren en bespant 57.000 rackets

Naomi Osaka deelt haar unieke voorkeur voor snaren; een van de vele atleten die deze zomer op Yonex vertrouwen.

MELBOURNE, Australië–(BUSINESS WIRE)– Yonex Co., Ltd., het toonaangevende Japanse bedrijf op het gebied van sportartikelen, kondigt met trots aan dat het voor het negende jaar zal optreden als Official Stringer bij de Australian Open van 2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240110597419/nl/

The Yonex Stringing Team at the Australian Open

The Yonex Stringing Team at the Australian Open

Dit contract is het resultaat van de bewezen technische expertise van het Yonex-team op het gebied van racketsnaren en de krachtige, eigen bespanmachines die ze gebruiken. De benoeming voor de Australian Open, een van de meest prestigieuze tennistoernooien, komt op verzoek van zowel de atleten als de organisatoren van het sportevenement.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ayaka Kohguchi

YONEX CO., LTD.

a-kohguchi@yonex.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr