15:08 uur 11-01-2024

Sandworm is niet de oorzaak van alle problemen: onderzoek van Forescout biedt nieuw bewijsmateriaal in verband met cyberaanvallen op de energiesector in Denemarken

SAN JOSE, Californië–(BUSINESS WIRE)– Forescout, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van cyberbeveiliging, heeft vandaag “Clearing the Fog of War” gepubliceerd – een rapport dat nieuw bewijs bevat met betrekking tot twee eerder gedocumenteerde aanvallen op de Deense energiesector in mei 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240110552123/nl/

Clearing the Fog of War (Source: Forescout)

Clearing the Fog of War (Source: Forescout)

Forescout Research – Vedere Labs heeft een onafhankelijke analyse van deze aanvallen uitgevoerd waarin een bredere campagne aan het licht werd gebracht die niet volledig kan worden toegeschreven aan de Advanced Persistent Threat-groep Sandworm, naast andere bevindingen die niet door SektorCERT, het Deense CERT, waren gepubliceerd in haar rapport uit november 2023.

In haar Adversary Engagement Environment-waarnemingen deed Vedere Labs twee belangrijke bevindingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media
Steve Bosk

W2 Communications voor Forescout

forescout@w2comm.com

Carmen Harris

carmen.harris@forescout.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr