17:08 uur 11-01-2024

Kinaxis ontplooit nieuwe innovaties om lange retailbevoorradingsketens revolutionair te veranderen

Leider in bevoorradingsketens lanceert gepersonaliseerde, via AI en ML aangestuurde capaciteiten om retailers te helpen chaos in duidelijkheid om te zetten in hun end-to-end netwerken

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX: KXS), het toonaangevende platform voor beheer van bevoorradingsketens, maakte vandaag een uitbreiding bekend van haar retailaanbod met de release van verschillende nieuwe, via AI en ML aangestuurde innovaties die retailers voorzien van end-to-end transparentie in de bevoorradingsketen, vraagprognose en krachtige simulatiecapaciteiten voor scenarioplanning om ervoor te zorgen dat klanten de goederen kunnen kopen die zij willen, waar en wanneer zij die willen, ongeacht onvoorziene onderbrekingen in de bevoorrading.

Het retaillandschap was nog nooit zo concurrentieel, van onvoorspelbare vraagpieken door toedoen van veranderde gewoonten van de consumenten en de stijging van handel via alle mogelijke kanalen die ernaar streeft om een rimpelloze shoppingervaring in diverse raakpunten te voorzien. Hierbij hebben de bevoorradingsketens van retailers af te rekenen met talloze uitdagingen die hun vermogen om klanten tevreden te houden en om winst te maken in gevaar brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr