03:44 uur 11-01-2024

InvestCloud benoemt Jeff Yabuki tot voorzitter en CEO

De functie van Yabuki bij Motive Partners wordt uitgebreid met voorzitter en CEO van InvestCloud, wat de weg vrijmaakt voor de volgende groeifase van het bedrijf

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– InvestCloud (of ‘het bedrijf’), een wereldwijde leverancier van oplossingen voor vermogens- en activabeheer, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Jeffery W. Yabuki (‘Jeff’) als voorzitter en CEO. In deze rol zal Jeff leidinggeven aan de strategie en activiteiten van InvestCloud, met een belangrijke focus op uitmuntende dienstverlening aan klanten. Het leiderschap van Jeff zal de klanten en partners van InvestCloud verder versterken met het schaalbare technologieplatform van het bedrijf. Het bedrijf wordt ondersteund door Clearlake Capital Group, L.P. (samen met bepaalde van zijn dochterondernemingen, ‘Clearlake’) en Motive Capital Management, LLC (samen met bepaalde van zijn dochterondernemingen, ‘Motive Partners’), die samen het bedrijf in 2021 hebben geherkapitaliseerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

MEDIACONTACT INVESTCLOUD
InvestCloudCommunications@fticonsulting.com

SAM TIDSWELL-NORRISH
Contactpersoon voor de media bij Motive Partners
+447855910178
sam@motivepartners.com

JENNIFER HURSON
Contactpersoon voor de media bij Clearlake – Lambert
+1-845-507-0571
jhurson@lambert.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr