12:13 uur 11-01-2024

Emaar Hospitality Group zet zijn erfenis voort: onthulling van de transformatie van Address Fountain Views naar het iconische Address Dubai Mall

Met ingang van 8 januari 2024 bouwt de groep voort op haar voortdurende erfenis en iconische merk, met haar niet aflatende streven naar ongeëvenaarde uitmuntendheid in gastvrijheid.

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Emaar Hospitality, de hospitality-tak van Emaar Properties, kondigt de rebranding aan van Address Fountain Views naar Address Dubai Mall, met ingang van 8 januari . Deze strategische verandering weerspiegelt de toewijding van de groep om haar iconische status te behouden en de kenmerkende ervaring te bieden die hoort bij het merk Address Hotels + Resorts.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240110759807/nl/

The Legacy Continues Address Fountain Views transformed to the iconic Address Dubai Mall (Photo: AETOSWire)

The Legacy Continues Address Fountain Views transformed to the iconic Address Dubai Mall (Photo: AETOSWire)

Address Dubai Mall ligt in het centrum van Dubai, aan de beroemde Sheikh Mohammed Bin Rashid Boulevard, en maakt verbinding met ‘s werelds grootste winkel- en entertainmentbestemming, Dubai Mall, en heeft onlangs Chinatown Dubai Mall geopend, via een loopbrug met airconditioning. Het nieuwe Address Dubai Mall heeft 193 kamers, 783 woningen, zes restaurants, bekroonde, kenmerkende spafaciliteiten met een ultramodern fitnesscentrum en een kinderclub. Het beschikt ook over een overloopzwembad met een panoramisch uitzicht op het eclectische centrum van Dubai, de Dubai Fountains en de Burj Khalifa. Deze locatie biedt een scala aan aanpasbare ruimtes, van intieme directiekamers tot ruime balzalen, uitgerust met geavanceerde technologie, die zorgen voor naadloze en succesvolle evenementen, met ongeëvenaarde cateringopties.

In de buurt van de Burj Khalifa straalt het pand luxe en verfijning uit en biedt het een onberispelijke service en voortreffelijk dineren naast een overvloed aan voorzieningen van wereldklasse. De centrale locatie biedt directe toegang tot beroemde bezienswaardigheden, maar biedt ook een adembenemend uitzicht op de iconische skyline van de stad, waardoor de algehele ervaring wordt verhoogd met ongeëvenaarde elegantie en charme.

De heer Mohamed Alabbar, oprichter van Emaar, zei: “De rebranding van Address Fountain Views naar Address Dubai Mall is meer dan alleen een naamswijziging; het is een herbevestiging van onze toewijding aan ongeëvenaarde luxe en uitmuntendheid. Dit gerenommeerde hotel symboliseert de waarden van Dubai en onze toewijding om buitengewone ervaringen te bieden. Address Dubai Mall is een prachtig voorbeeld van Emaar’s lange traditie van het bereiken van nieuwe mijlpalen in premium gastvrijheid.”

Deze onderscheidende naam, Address Dubai Mall, staat bekend om zijn iconische status en symboliseert de uitzonderlijke ervaringen die van Emaar Hospitality Group worden verwacht. Als de kenmerkende naam voor het bedrijf, definieert Address Dubai Mall de identiteit van de groep in de horeca.

Emaar Hospitality Group kijkt ernaar uit om gasten een verheven en verrijkte ervaring te bieden in dit iconische pand, terwijl ze de luxe gastvrijheid in de regio blijven hervormen met de kenmerkende diensten die gasten zijn gaan associëren met de hotels.

Bron: AETOSWire

Contacts

Dhara Bhatia, PR-directeur

dhara@katchthis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr