00:26 uur 10-01-2024

VeriSilicon breidt GUI-ecosysteem voor horloges uit in samenwerking met QDay Technology voor een verbeterde gebruikerservaring

Met als gevolg verbeterde compatibiliteit, kostenefficiëntie en versnelde time-to-market voor smartwatch-klanten

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– VeriSilicon (688521.SH) heeft vandaag aangekondigd dat QDay Technology, een expert in GUI-softwareontwikkeling, zich gevoegd heeft bij het grafische gebruikersinterface (GUI)-ecosysteem van VeriSilicon om smartwatch-GUI-oplossingen te ontwikkelen voor een breed scala aan toepassingen.

De energiezuinige en veelzijdige 2.5D Graphics Processor Unit (GPU) IP van VeriSilicon in combinatie met de bijbehorende displayverwerking-IP wordt wereldwijd breed toegepast door leveranciers van SoC’s voor horloges. Deze technologieën zijn specifiek ontworpen om de gebruikerservaring op smartwatches te verbeteren door het leveren van hoogwaardige vectorafbeeldingen van hoge kwaliteit, evenals een ongeëvenaarde energie-efficiëntie en een compacte siliciumvoetafdruk in zijn klasse.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: press@verisilicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr