00:59 uur 09-01-2024

VeriSilicon onthult de nieuwe VC9800 IP voor datacenters van de volgende generatie

Levert uitzonderlijke doorvoer, AI-gestuurde codering en superieure beeldverbetering voor datacenters

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– VeriSilicon (688521.SH) onthulde vandaag zijn nieuwste VC9800-serie Video Processor Unit (VPU) IP met verbeterde videoverwerkingsprestaties en versterkt hiermee zijn aanwezigheid in datacentertoepassingen. De nieuw gelanceerde IP-serie voldoet aan de geavanceerde eisen voor de datacenters van de volgende generatie, waaronder videotranscoderingsservers, AI-servers, virtuele clouddesktops en cloudgaming.

De VC9800-serie VPU IP biedt hoge prestaties, een hoge verwerkingscapaciteit en multi-stream codering en decodering op serverniveau. Het verwerkt tot 256 streams en ondersteunt alle gangbare videoformaten, inclusief het nieuwe geavanceerde VVC-formaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact: press@verisilicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr