14:52 uur 10-01-2024

Reply lanceert Accelerator 365, een nieuw product voor Modern Work-oplossingen in Microsoft 365

De aanzet tot Accelerator 365 werd gegeven in WM Reply en Valorem Reply, twee bedrijfsonderdelen van Reply die gespecialiseerd zijn in Modern Work-oplossingen die zijn gebaseerd op Microsoft-technologieën.

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply , een toonaangevend netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die actief zijn op het gebied van digitale transformatie en innovatie, heeft de lancering aangekondigd van Accelerator 365 , een nieuw product dat innovatieve toepassingen levert voor intranetten en digitale werkplekken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240110626367/nl/

With a variety of enterprise-ready apps and solutions, Accelerator 365 enhances organisations' SharePoint and Viva Connections intranet. Our plug-and-play products can be effortlessly added to improve the employee experience within organisation (Photo: Reply)

With a variety of enterprise-ready apps and solutions, Accelerator 365 enhances organisations’ SharePoint and Viva Connections intranet. Our plug-and-play products can be effortlessly added to improve the employee experience within organisation (Photo: Reply)

Accelerator 365 is gebouwd op de expertise en ervaring van WM Reply en Valorem Reply, twee bedrijfsonderdelen van Reply die zich richten op Microsoft-technologieën, om applicaties te creëren en op de markt te brengen die de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en opzet van intranetten en digitale werkplekken verbeteren. Deze applicaties zijn ontworpen om organisaties te helpen de communicatie, samenwerking, productiviteit en betrokkenheid van medewerkers, klanten en partners te verbeteren.

Enkele van de apps en oplossingen die door Accelerator 365 worden geboden, zijn:

  • Launchpad: een directory voor bedrijven met links en tools die werknemers in hun organisatie nodig hebben, ter ondersteuning van personalisering van gebruikers en targeting van doelgroepen.
  • Audience Subscription: een krachtige app voor contentabonnementen waarmee gebruikers binnen organisaties kunnen bladeren door en zich kunnen abonneren op verschillende groepen, waardoor wordt beïnvloed welke content op het intranet aan hen wordt aangeboden.
  • Site Analytics: een integratie met Google Analytics om intraneteigenaren in staat te stellen de impact van hun communicatie te analyseren en te evalueren.
  • Translator for SharePoint: een integratie met Microsoft Cognitive Services, geschikt voor zakelijke gebruikers, om vertaaldiensten aan te bieden aan contentauteurs, rechtstreeks in hun proces voor het maken van content.

“Accelerator 365 biedt geweldige mogelijkheden voor ons om onze toonaangevende expertise en de passie van onze consultants te bundelen in een toegewijd en gefocust Microsoft 365-productteam. De Accelerator 365-apps hebben ongekende waarde geboden aan onze bestaande klanten en voldoen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van organisaties en gebruikers in de moderne werkomgeving. We kijken uit naar het moment waarop deze apps aan nog meer organisaties een naadloze en geïntegreerde intranetervaring zullen bieden,” aldus Richard Acreman, partner bij WM Reply.

James Mountford, bedrijfseigenaar van Transport for London, een van onze Accelerator 365-klanten, voegt hieraan toe: “Voor de meeste contenteditors voelen de Accelerator-webonderdelen aan als gewone SharePoint-webonderdelen, met als enig onderscheid de opvallende rode kleur van de pictogrammen. Ze zijn net zo eenvoudig en intuïtief te gebruiken als die van Microsoft.”

Accelerator 365-apps zijn compatibel met SharePoint Online en Microsoft Viva Connections. Ze zijn ook verkrijgbaar op de Microsoft AppSource Marketplace en kunnen binnen enkele minuten worden geïmplementeerd en geconfigureerd.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven, specificeert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk zijn geworden door de nieuwe modellen op basis van AI, big data, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt adviezen, systeemintegratie en digitale services aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie- en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Accelerator 365

Accelerator 365 is een suite van zelfstandige apps en oplossingen die aan uw SharePoint-omgeving kunnen worden toegevoegd en die samenwerken met de ingebouwde functionaliteit om de tools te bieden die u nodig hebt om een intranet van wereldklasse te leveren. Met een breed assortiment aan apps en oplossingen voor elke zakelijke behoefte, legt de Accelerator de controle in handen van communicators en contenteigenaars. Hiermee vergroot u het bereik van uw digitale werkplek en kunt u rijke en dynamische content creëren. Meer informatie: www.accelerator365.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr