03:42 uur 10-01-2024

Quectel onthult Wi-Fi 7-modules voor connectiviteit van de volgende generatie

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– CES – Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, lanceert vandaag de Quectel FGE576Q en FGE573Q. Dit zijn de eerste apparaten in een portfolio van Wi-Fi 7-modules die in de komende drie maanden op de markt komen. Deze modules verleggen de grenzen van draadloze connectiviteit en maken de volgende generatie IoT- en mobiele apparaten mogelijk. De FGE576Q en FGE573Q betekenen een grote stap voorwaarts in wifi-technologie. Ze maken gebruik van de kracht van de nieuwste Wi-Fi 7 standaard om hogere snelheden, een grotere capaciteit en verbeterde efficiëntie te bieden. De modules zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende eisen van diverse toepassingen, van slimme huizen en industriële automatisering tot en met gezondheidszorg en transport.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109540486/nl/

Quectel onthult Wi-Fi 7-modules voor connectiviteit van de volgende generatie (Photo: Business Wire)

Quectel onthult Wi-Fi 7-modules voor connectiviteit van de volgende generatie (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr