01:13 uur 10-01-2024

LTIMindtree lanceert hybride cloudbeheerplatform Canvas CloudXperienz

WARREN, N.J. & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf actief in technologieconsulting en digitale oplossingen, maakte vandaag de lancering bekend van haar op SaaS gebaseerde hybride cloudbeheerplatform Canvas CloudXperienz. Het platform, aangestuurd door AIOPs (Artificial Intelligence for IT Operations), helpt ondernemingen om het volledige potentieel van digitale transformatie-initiatieven te verkenning binnen hun cloudbeheerspectrum en herdefinieert de manier waarop bedrijven hun hybride cloudinfrastructuur en applicaties beheren en optimaliseren, terwijl het instaat voor ongeëvenaarde efficiëntie, beveiliging en schaalbaarheid.

Op de cloud gebaseerde platformen dienen als ruggengraat voor Digitale Transformatie, waardoor service-integrators ze steeds meer gaan toepassen om gebruikerservaring, bedrijfswaarneembaarheid en marktintroductietijd te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gitanjali Sreepal

Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr