19:34 uur 10-01-2024

Lifezone Metals kondigt de voltooiing aan van de financiering voor fase 1 van de joint venture met Glencore voor het recycleren van platina, palladium en rodium

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Chris Showalter, Chief Executive Officer van Lifezone Metals Limited (NYSE: LZM), kondigt tevreden de ondertekingen aan van de inschrijvingsovereenkomst en de voltooiing van de financiering voor de fase 1 van de joint venture met een volledig eigen dochteronderneming van Glencore plc (LSE: GLEN) ten behoeve van een project voor het recycleren van platina, palladium en rodium (die gezamenlijk worden aangeduid als platinagroep-metalen of “PGM’s”) dat gebruik zal maken van de hydrometallurgische technologie van Lifezone Metals (“Hydromet”).

Implementatie van de fase 1 van de joint venture is al onderweg en omvat een bevestigingsprogramma van pilootwerk in de laboratoria van Lifezone Metals in Perth, in Australië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties – Noord-Amerika
Evan Young

SVP: Investeerdersrelaties & kapitaalmarkten

evan.young@lifezonemetals.com

Investeerdersrelaties – Europa
Ingo Hofmaier

Chief Financial Officer

ingo.hofmaier@lifezonemetals.com

Mediavragen
David Petrie

Manager bedrijfscommunicatie

david.petrie@lifezonemetals.com

Als u wenst in te schrijven voor nieuwsmeldingen van Lifezone Metals, registreer dan hier.

Check out our twitter: @NewsNovumpr