01:34 uur 10-01-2024

Drie toonaangevende risicobedrijven verenigen zich onder de nieuwe merknaam G2 Risk Solutions

G2, LCI en Fintellix versnellen innovatie in de financiële risicosector en optimaliseren activiteiten, middelen en wereldwijd talent

BURLINGAME, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Drie zusterbedrijven in de financiële risicosector kondigen vandaag aan dat ze zich hebben verenigd onder één geïntegreerde bedrijfsorganisatie en merknaam, G2 Risk Solutions (G2RS). De zusterbedrijven G2 Web Services (G2), LCI en Fintellix zijn overgenomen door Stella Capital Management. Het nieuwe bedrijf is haar activiteiten gestart in januari 2023.

Als G2RS zal de organisatie een groeiend aantal risico- en compliance-oplossingen bieden aan een wereldwijd klantenbestand van sterk gereguleerde bedrijven, waaronder banken en toezichthoudende instanties, kredietverstrekkers en schuldeisers, handelsbanken en internetplatforms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nicole Selinger (For G2 Risk Solutions)

nicole@kmprcollective.com
314-805-2165

Check out our twitter: @NewsNovumpr