20:39 uur 10-01-2024

Cognite kondigt bèta-lancering aan van door generatieve AI aangedreven controlekamer voor activiteiten op afstand (Remote Operations Control Room) voor fabriek van Celanese in Clear Lake

OSLO, Noorwegen & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite , een wereldwijd erkende leider op het gebied van industriële software, heeft vandaag de bèta-lancering aangekondigd van een door generatieve AI aangedreven Remote Operations Control Room (ROCR) in de fabriek van Celanese in Clear Lake, Texas. Celanese, een wereldwijd bedrijf op het gebied van chemische en speciale materialen, is van plan de ROCR te gebruiken om volledig inzicht te geven in de realtime werking van zijn vestigingen over de hele wereld, waardoor workflows worden versneld en op veel efficiëntere wijze operationele inzichten worden verkregen.

De ROCR is gebouwd bovenop Cognite Data Fusion®, het toonaangevende Industrial DataOps-platform, en maakt gebruik van Cognite AI, de meest uitgebreide AI-mogelijkheden voor de industrie. Het biedt een gecentraliseerd overzicht van de gecontextualiseerde industriële gegevens van Celanese, ongeacht de bron en het type, naast een deterministische generatieve AI Copilot.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Vice President, Global PR Cognite

Michelle.Holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr