02:36 uur 10-01-2024

Andersen Global voegt bedrijf in Servië toe als lid

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt aanvullende belasting- en bedrijfsadviescapaciteiten toe aan haar bestaande platform in Servië met de toevoeging van Andersen Savjetovanje d.o.o. (Andersen in Servië).

Onder leiding van de beheerspartner Miro Senica, staat Andersen in Servië in voor een aantal belasting- en adviesservices, waaronder btw-advies, verrekenprijzen, naleving van bedrijfsbelasting en indirecte belasting, het oplossen van belastingsgeschillen, due diligence, financiële herstructurering, bestrijding van witwaspraktijken, fusies en overnames, en transactieservices.

“In een bedrijfsomgeving die steeds ingewikkelder wordt, is het belang van op de klant gerichte, geïntegreerde oplossingen nog nooit zo uitgesproken,” zegt Miro. “We kijken ernaar uit om samen met de bedrijven die deel uitmaken van Andersen Global en met hen samenwerken aan onze klanten zowel regionaal als wereldwijd volledige oplossingen aan te bieden en belangrijke waarde bij te brengen.”

“De toevoeging van Andersen in Servië bewijst onze inzet om een internationale, multidisciplinaire organisatie op te bouwen en onze concurrentiële armslag in de regio te behouden,” aldus Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “Dit team professionals is goed uitgerust om aan de evoluerende globale verwachtingen van onze klanten te voldoen.”

Andersen Global is een internationale vereniging van wettelijk aparte, onafhankelijke bedrijven die lid zijn, bestaande uit belastingexperts en juridische professionals van over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door het Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, dat lid is van Andersen Global, en telt nu wereldwijd meer dan 15.000 professionals en is in meer dan 425 locaties aanwezig via haar bedrijven die lid zijn en via samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr