21:50 uur 09-01-2024

‘s Werelds eerste niertumor behandeld met de Edison® histotripsiemethode van HistoSonics

Urologie-afdeling van AdventHealth Celebration (Florida) voert niet-invasieve histotripsie uit bij patiënt met primaire solide niertumor

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– HistoSonics, Inc., ( www.histosonics.com ), ontwikkelaar van een niet-invasief platform en nieuwe sonische bestralingstherapie genaamd histotripsie, kondigde vandaag aan dat het de eerste patiënt heeft behandeld in een grensverleggend #HOPE4KIDNEY-onderzoek. De FDA keurde het onderzoek naar het onderzoekshulpmiddel eerder vorig jaar goed. De opzet is om de veiligheid en werkzaamheid te evalueren van het baanbrekende Edison System dat het bedrijf heeft ontwikkeld om gerichte niertumoren te vernietigen, volledig niet-invasief en zonder naalden. Het #HOPE4KIDNEY-onderzoek is een open-label, multicentra, eenarmige studie waaraan 68 patiënten zullen deelnemen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109323509/nl/

Example of HistoSonics technology targeting kidney tissue to be destroyed in a non-invasive histotripsy procedure. (Photo: Business Wire)

Example of HistoSonics technology targeting kidney tissue to be destroyed in a non-invasive histotripsy procedure. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen
Mediacontact:

Josh King

Vicepresident marketing

E-mail : Joshua.king@histosonics.com
Telefoon: 608.332.8124

Check out our twitter: @NewsNovumpr