16:32 uur 09-01-2024

Rampur Asava Indian Single Malt Whisky bekroond tot ‘Beste whisky ter wereld’ tijdens de John Barleycorn Awards

DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Radico Khaitan kondigt met genoegen aan dat Rampur Asava Indian Single Malt Whisky werd bekroond tot Beste whisky ter wereld tijdens de editie van 2023 van de prestigieuze John Barleycorn Awards.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240108734049/nl/

Best World Whisky (Photo: Business Wire)

Best World Whisky (Photo: Business Wire)

De John Barleycorn Awards, die bekend staan voor het bekronen van uitmuntendheid in de sector van geestrijke dranken, heeft de uitzonderlijke kwaliteit en de unieke kenmerken van Rampur Asava Indian Single Malt Whisky erkend. De innovatieve aanpak van Rampur voor het rijpingsproces onderscheidt deze drank van andere whisky’s van de wereld. Het Himalayagebergte biedt het hele jaar door polair tegengestelde klimaatsomstandigheden met de smaak van de beroemde nazomerse ‘Indian Summer’ die de Rampur een toegevoegde dimensie en diepte geven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor handelsvragen neemt u contact op met: exports@radico.co.in
Voor mediavragen in de UK neemt u contact op met Rosie Frampton rosie@mprcommunications.co.uk
Voor mediavragen in de VS neemt u contact op met Michelle Lam via michelle@blynknitemedia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr