22:26 uur 09-01-2024

LambdaTest integreert met New Relic om ongeëvenaarde testobservatie te leveren

Voorziet in LambdaTest-resultaten rechtstreeks in een aangepast New Relic-dashboard om uitdagingen op het gebied van observatie aan te pakken en de softwareontwikkeling te stroomlijnen voor snellere, hoogwaardige productlevering

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een toonaangevend cloudgebaseerd, uniform testplatform, heeft een integratie aangekondigd met New Relic, het alles-in-één observatieplatform voor elke ingenieur, om de kloof tussen testen en prestatiemonitoring te helpen overbruggen. Deze integratie stelt software-engineering-, kwaliteitsborgings- en DevOps-teams in staat om de teststatistieken van hun digitale ervaring in realtime te visualiseren en te begrijpen door één enkel overzicht van hun LambdaTest-resultaten te bieden, naast prestatie-inzichten uit de hele softwarestack – en dit allemaal binnen het New Relic-observabiliteitsplatform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persbureau LambdaTest:

press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr