00:05 uur 09-01-2024

Home Connectivity Alliance kondigt HCA Energy Management Interface Specification 1.0 aan op CES 2024

HCA bestaat uit 17 wereldwijde merken, waaronder AEG, American Standard, Arçelik, Beko, Electrolux, Frigidaire, GE Appliances, Grundig, Haier, HSB, Leader, LG, Midea, Resideo, Samsung, Trane en Vestel

Nieuwshoogtepunten:

  • De specificatie maakt energie-efficiënte oplossingen binnen het verbonden huis mogelijk, wat resulteert in reële energie- en kostenbesparingen voor de consument
  • Home Connectivity Alliance verwelkomt nieuwe leden Hartford Steam Boiler en Midea Group
  • HCA-leden, waaronder LG, Samsung en Vestel, kondigen nieuwe interoperabiliteitspartnerschappen en -apparaten aan, waardoor de aanname van het ‘any app to any device’-ecosysteem van HCA wordt uitgebreid

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Home Connectivity Alliance (HCA), een organisatie die zich toelegt op de ontwikkeling en bevordering van veilige interoperabiliteit en energiebesparingen tussen apparaten met een lange levensduur, HVAC-systemen en tv’s binnen het connected home-ecosysteem, heeft vandaag de release aangekondigd van zijn HCA Energy Management Specification 1.0 op CES 2024 in Las Vegas, Nev., VS op 1 januari 9-12, 2024.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liz Nardozza / Kevin Gaboury

Home Connectivity Alliance PR

Telefoon: +1 503.619.0505

E-mail: hca@nereus-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr