11:55 uur 09-01-2024

Easyprint.com wordt Infowerk.com

Een nieuwe naam voor een nieuw tijdperk van visuele communicatie

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Easyprint.com, de vertrouwde bestemming voor drukwerk en visuele communicatie, heeft spannend nieuws aan te kondigen. De website zal nu opereren onder de nieuwe naam Infowerk.com. Deze rebranding markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van het platform en weerspiegelt het uitgebreide dienstenaanbod.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109293763/nl/

Meer dan 12 miljoen gratis ontwerpen (Photo: Business Wire)

Meer dan 12 miljoen gratis ontwerpen (Photo: Business Wire)

De vorige naam Easyprint was een verwijzing naar de drukwerkproducten en het eenvoudige editor-gebaseerde ontwerp ervan door gebruikers, maar kon niet langer het volledige aanbod aan mogelijkheden en innovaties weergeven dat het platform vandaag de dag biedt. In de toekomst zal Infowerk.com niet alleen staan voor een printplatform, maar voor een centraal aanspreekpunt voor de hele wereld van visuele communicatie.

De visie voor Infowerk.com is om gebruikers een breed assortiment aan diensten en digitale opties te bieden die veel verder gaan dan drukwerk. De huidige functies omvatten al:

Digitale producten zoals uitnodigingen of posts op sociale media

2D- en 3D-animaties voor tal van haptische producten

AI-ondersteunde chatbot voor vragen over diensten en producten

Maar dit is nog maar het begin. In de komende maanden zal Infowerk.com meer spannende innovaties introduceren, waaronder:

Geavanceerde realiteit om haptische producten te visualiseren voordat je bestelt

AI-gebaseerde ontwerptools als creatieve ontwerpassistenten

Op video gebaseerde producten als uitbreiding van het digitale portfolio

De CEO van Unitedprint.com SE, Fabian Frenzel, gaf het volgende commentaar op de rebranding: “Met Infowerk.com willen we onze klanten een platform bieden dat het hele spectrum van visuele communicatie beslaat. Ons doel is om onze gebruikers te voorzien van de tools en technologieën die ze nodig hebben om hun boodschappen op een creatieve en effectieve manier over te brengen.”

Het platform kijkt ernaar uit om zijn gebruikers bij te staan in dit nieuwe tijdperk van visuele communicatie en verwelkomt hen op de vernieuwde website. Veel plezier met Infowerk – creatieve visuele communicatie!

Unitedprint.com SE is een innovatief en wereldwijd opererend Europees e-commerce technologiebedrijf op het gebied van design, marketing, drukwerk en uitgeverij. Als één van ‘s werelds toonaangevende bedrijven voor visuele communicatie heeft Unitedprint.com SE global ongeveer 300 mensen in dienst en exploiteert het de online portalen Infowerk, print24 en het partnerprogramma USS (Unitedprint Shop Services) op meer dan 30 locaties wereldwijd. Naast online diensten voor mass customisation biedt Unitedprint.com SE haar klanten moderne digitale producten en professionele diensten en drukwerk op het gebied van fotografie, interieurs, gastronomie/hotels, textiel, grootformaat drukwerk, evenementen, reclamemedia, reclametechnologie en nog veel meer.

Contacts

Perscontact:
Unitedprint.com SE

presse@unitedprint.com
www.unitedprint.info
Telefon +49-(0)152-28808792

Telefax +49-(0)351-65633500

Check out our twitter: @NewsNovumpr