19:00 uur 09-01-2024

Belkin onthult de Pro standaard met automatische tracking en DockKit om het maken van content naar een hoger niveau te tillen

’s Werelds eerste door Apple gecertificeerde Works with DockKit-accessoire biedt naadloos handsfree camerawerk voor content- en filmmakers, docenten, virtuele presentatoren, ontwikkelaars van sociale apps en meer.

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Belkin, al 40 jaar marktleider op het gebied van consumentenelektronica, onthulde vandaag het allereerste accessoire dat met DockKit werkt: de Pro standaard met automatische tracking. De gloednieuwe Pro standaard heeft een stille motor die automatisch meedraait om videobeelden naadloos vast te leggen. Hij kan 360° draaien en 90° kantelen om met behulp van de iPhone-camera en de trackingtechnologie van DockKit bewegende onderwerpen in beeld te volgen. Dit is het perfecte accessoire voor pakkende videogesprekken of het opnemen van interactieve content met een hoge mate van beweging.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240107355358/nl/

Belkin unveils the Auto-Tracking Stand Pro featuring DockKit, taking content creation to the next level (Photo: Business Wire)

Belkin unveils the Auto-Tracking Stand Pro featuring DockKit, taking content creation to the next level (Photo: Business Wire)

“De Pro standaard is anders dan alle andere producten die Belkin heeft gemaakt. We hebben hierin topkwaliteit van Belkin gecombineerd met ultraresponsieve robotica en geavanceerde technologie voor het volgen van objecten. We zijn erg blij dat we contentmakers een slim ontworpen product kunnen bieden om het creatieve proces een stuk eenvoudiger te maken”, aldus Melody Tecson, Vice President Product Management bij Belkin. “We zijn er trots op om ’s werelds eerste DockKit-accessoire op de markt te brengen, en kunnen niet wachten om nog meer producten voor contentcreatie te ontwikkelen.”

DockKit is ontworpen voor iOS en werkt met camera’s aan de voor- en achterkant. Zo kunnen gebruikers eenvoudig content maken, presenteren en opnemen zonder apps van derden te hoeven downloaden. En dat in slechts vier simpele stappen:

  1. iPhone 12 of hoger met MagSafe bevestigen op de Pro standaard
  2. Koppelen via NFC
  3. Camera openen op FaceTime, Instagram, TikTok, Canva, WhatsApp, Microsoft Teams of andere socialemedia-apps of berichtenplatformen
  4. Beginnen met het maken van content

Met de 360° draaibare en 90° kantelbare Pro standaard kunnen gebruikers het beeldbereik eenvoudig horizontaal en verticaal uitbreiden en bewegingen automatisch volgen. Zo kunnen makers zich op de content richten, terwijl DockKit het onderwerp automatisch onder alle hoeken in beeld houdt en natuurlijke bewegingen vastlegt zonder dat er handmatige aanpassingen nodig zijn.

Belangrijkste kenmerken, prijs en beschikbaarheid:

  • Compatibel met MagSafe: chatten en tegelijk snel draadloos opladen met een vermogen tot 15 W als de Pro standaard is aangesloten.
  • 360º-bewegingstracking: bewegingen volgen met DockKit om onderwerpen altijd in beeld te houden, hoe vaak ze ook door de kamer bewegen.
  • Gemotoriseerde kanteling tot 90º: opnemen onder elke hoek met de camera’s aan de voor- of achterkant door de opnamehoek automatisch op en neer aan te passen.
  • Eenknopsbediening: één knop om het volgen van bewegingen aan of uit te zetten, waarbij een lampje aangeeft of tracking is ingeschakeld.
  • Oplaadbare batterij: geen stopcontact is geen probleem, want de houder biedt een batterijduur van 5 uur om ook onderweg content vast te leggen.
  • USB-C-kabel van 1,5 m en 30W-voeding meegeleverd.

De Pro standaard met automatische tracking is voor ten minste 75% gemaakt van materiaal dat na gebruik is gerecycled, en wordt verkocht in een plasticvrije verpakking. Dit sluit aan bij het streven van het bedrijf om producten op meer verantwoorde wijze te maken.

De Pro standaard met automatische tracking kost € 179,99 en is binnenkort verkrijgbaar bij een select aantal verkooppunten wereldwijd.

Mediakit kan HIER worden gedownload.

Over Belkin

Het in Californië gevestigde Belkin is marktleider op het gebied van accessoires en levert al 40 jaar bekroonde producten gericht op stroomvoorziening, bescherming, productiviteit, connectiviteit en audio. De producten worden ontworpen en ontwikkeld in Zuid-Californië en verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd. De focus van Belkin ligt onverminderd op onderzoek en ontwikkeling, samenleving, onderwijs, duurzaamheid en vooral ook op de mensen voor wie we onze producten maken. Wat in de jaren 1980 begon vanuit een garage in Zuid-Californië is inmiddels uitgegroeid tot een divers, wereldwijd technologiebedrijf. We houden daarbij altijd oog voor onze planeet en blijven geïnspireerd door de verbinding tussen mens en technologie.

Contacts

Voor mediavragen:

Jen Wei

VP Global Communications en Corporate Development

Comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr