12:38 uur 09-01-2024

Adel Real Estate onthult blauwdrukken van Adel District, het grootste stedelijke ontwikkelingsproject in Dammam, Saoedi-Arabië

Dammam, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Adel Real Estate kondigde onlangs de lancering aan van de voltooide blauwdrukken van Adel District, de grootste stedelijke ontwikkeling van woonwijken. Het project beslaat ongeveer 5,6 miljoen vierkante meter en is strategisch gelegen in Dammam, in de oostelijke provincie van Saoedi-Arabië, en zal in het eerste kwartaal van 2024 worden geveild.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240108157820/nl/

Adel District (Photo: Adel Real Estate)

Adel District (Photo: Adel Real Estate)

Adel District ligt ten westen van Dammam City, aan King Fahd Road (Airport Road), tussen King Saud Road en Riyadh Road, dicht bij enkele van de meest pulserende snelwegen die verbinding maken met de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. Adel District wordt de volgende bestemming voor huisvesting en investeringen en biedt gemakkelijke toegang tot essentiële servicecentra en voorzieningen. Het ligt op slechts enkele minuten afstand van Al-Asala Colleges, het Saoedische-Duitse ziekenhuis, Al Othaim Park en de internationale luchthaven King Fahd.

Adel District is ontworpen door Adel Real Estate en is een plotgebaseerde stedelijke ontwikkeling en zal bestaan uit +5 woonwijken, die plaats bieden aan ongeveer 50.000 mensen. Het is uitgebreid met het volledige scala aan faciliteiten, waaronder woongebouwen, kantoorruimtes, moskeeën, winkelcentra en winkelcentra, gezondheidscentra, educatieve en recreatieve faciliteiten, evenals incubators voor creativiteit en innovatie en groene ruimtes (Adel Park).

De belangrijkste infrastructuur en openbare werken zijn 100% compleet, met water, elektriciteit, verlichting, wegen, telefoon, hemelwaterafvoer en rioleringsnetwerken die al aanwezig zijn, in overeenstemming met de nieuwste goedgekeurde duurzaamheidsnormen.

Een belangrijk kenmerk in Adel District zal ‘West Boulevard‘ zijn, waardoor investeerders de middelen krijgen om zakelijke gemeenschappen op te bouwen. Deze ruimte zal de hoeksteen van de wijk zijn en zal de groei van zijn markten, winkelcentra, restaurants en cafés ondersteunen.

Om het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen te garanderen, en in overeenstemming met het Saudi Green Initiative, plantte Adel Real Estate 13.000 bomen om ecologische duurzaamheid te bereiken. Het ontwierp en bouwde ook Adel Park, om bewoners een ruimte te bieden voor ontspanning, speelruimtes, wandel- en sportpaden, die allemaal van Adel District een favoriete bestemming voor het leven zouden maken.

Adel Real Estate streeft ernaar om geïntegreerde gemeenschappen op te bouwen, door stedelijke ontwikkelingen te ontwerpen, waar mensen hun dromen kunnen waarmaken, genieten van een hoge kwaliteit van leven, gebaseerd op moderne normen voor planning, implementatie en prestaties, terwijl een hoge professionele infrastructuurbasis wordt gelegd voor vastgoedontwikkelaars.

Bron: AETOSWire

Contacts

Mohammed Alhammoud
ceo@bernaysmedia.com
+966537114311

Check out our twitter: @NewsNovumpr