17:39 uur 08-01-2024

Userful onthult zeven baanbrekende innovaties voor haar Infinity Platform, waarmee haar leiderschap in bedrijfs-AV over IP wordt versterkt

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Userful™, een vooraanstaande provider van IT-oplossingen voor belangrijke bedrijfsactiviteiten, heeft zeven verbeteringen aangekondigd, die een primeur zijn voor de sector, voor haar Infinity Platform dat in de lente van 2023 werd gelanceerd. Het via software gedefinieerde AV over IP-platform van Userful staat in voor een volledige set geïntegreerde AV-applicaties gebouwd op een IT-infrastructuur die centraal wordt beheerd, schaalbaar en beveiligd is. Het elimineert de operationele silo’s en complexiteiten inherent aan traditionele AV-introducties, en werkt op basis van IT-standaarden en protocollen, waardoor TCO wordt verminderd en klanten bevrijd worden van de beperkingen van restrictieve eigen AV-hardware.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danielle Alfaro

403-923-6723

communications@userful.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr