17:01 uur 08-01-2024

TRG onthult nieuwe mondiale positionering met robuuste nieuwe merknaam en website

Vooraanstaande internationale provider van beheerde oplossingen start 2024 met een nieuwe, krachtige positionering in lijn met haar uitgebreide mondiale voetafdruk na een explosieve groei van verschillende jaren

CLEVELAND–(BUSINESS WIRE)– TRG, een vooraanstaande internationale provider van beheerde oplossingen, kondigt trots de lancering aan van haar versterkte merknaam en dynamische nieuwe website . Als grootmacht in privéhanden, stond TRG meer dan twee decennia op het voorplan voor het leveren van robuuste, innovatieve eindpuntoplossingen voor complexe operationele uitdagingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240108565509/nl/

“Onze hernieuwde merknaam weerspiegelt nu de evolutie van onze services en onze expansieve mondiale voetafdruk,” aldus Sean Kennedy, CEO van TRG.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katelyn Stiver
o: 440.348.9810 | c: 330.418.5197

kstiver@truwestco.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr