19:13 uur 08-01-2024

D3 Security is trotse deelnemer aan de Microsoft Security Copilot Partner Private Preview

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– D3 Security kondigde vandaag haar deelname aan de Microsoft Security Copilot Partner Private Preview aan. D3 Security werd geselecteerd op basis van haar bewezen ervaring met Microsoft Security-technologieën, haar bereidheid om geavanceerde functionaliteiten te verkennen en er feedback over te geven, en haar nauwe relatie met Microsoft.

“In de context van beveiliging zal de impact van AI hoogstwaarschijnlijk diepgaand zijn, waarbij de balans doorslaat ten gunste van verdedigers en organisaties in staat worden gesteld om zich met machinesnelheid te verdedigen. Bij Microsoft zijn we bevoorrecht dat we een vooraanstaande rol spelen in het naar voren schuiven van AI-innovatie. We zijn dan ook bijzonder dankbaar voor ons ongelooflijk ecosysteem van partners, wiens werk gedreven door hun missie van cruciaal belang is om klanten te helpen om hun organisaties te beveiligen en in vertrouwen de vele voordelen van AI in hun omgevingen te brengen,” zegt Vasu Jakkal, bedrijfsvicevoorzitter van Microsoft Security.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Walker Banerd, D3 Security

wbanerd@d3security.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr