19:29 uur 05-01-2024

Quectel geeft antwoord op het verzoek ingediend door de House Select Committee on China om te overwegen V.S.-investeringen in het bedrijf te verbieden

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een internationale provider van IoT-oplossingen, gaf onderstaande verklaring uit als antwoord op het recente verzoek ingediend bij het Biden-bestuur door de Select Committee on China van het Amerikaanse Huis van Vertegenwoordigers om te overwegen om V.S.-investeringen in de aandelen van het bedrijf te verbieden.

“We zijn ontgoocheld om voortdurend valse aantijgingen vanwege de Select Committee on China te zien opduiken over Quectel en haar veronderstelde samenwerking met de CCP (Chinese Communistische Partij) en de PLA (People’s Liberation Army ). Quectel is geen eigendom van de CCP of de PLA, en wordt door hen niet gecontroleerd of aangestuurd. We zijn een onafhankelijk bedrijf dat publiekelijk wordt verhandeld op de aandelenbeurs van Shanghai die internationaal actief is,” zegt Norbert Muhrer, voorzitter en Chief Sales Officer van Quectel Wireless Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr