15:00 uur 05-01-2024

Boomi benoemt Matt Heinz tot Chief Revenue Officer

Doorgewinterde tech sales executive voegt zich bij Boomi om leiding te geven aan de wereldwijde verkooporganisatie en snelle groei te stimuleren

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Matt Heinz als Chief Revenue Officer (CRO), verantwoordelijk voor het leiden van Boomi’s groeiende wereldwijde verkooporganisatie en het versnellen van de groei van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240105024141/nl/

Seasoned tech sales executive joins Boomi to spearhead global sales organization and fuel rapid growth (Graphic: Business Wire)

Seasoned tech sales executive joins Boomi to spearhead global sales organization and fuel rapid growth (Graphic: Business Wire)

“Bij Boomi geven we vorm aan de toekomst als de belangrijkste integratieoplossing, die essentieel is voor transformatief succes,” aldus Steve Lucas, CEO van Boomi. “Ons ervaren managementteam, afkomstig van topgroeibedrijven, onderstreept ons leiderschap op het gebied van uitmuntende integratie. Nu Matt onze gelederen komt versterken, met zijn ongeëvenaarde wereldwijde verkoopkracht en passie voor klantensucces, zijn we gereed om ons groei- en innovatietraject naar een hoger niveau te tillen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr