21:16 uur 04-01-2024

Sourcefit haalt strategische investering van 9 Basil, NextGen Ventures en Rocket Equities binnen

Financieringsronde versterkt partnerschappen, uitbreiding en ontwikkeling van AI-gestuurde werkplektechnologie

QUEZON CITY, Filippijnen–(BUSINESS WIRE)– Sourcefit, een toonaangevende internationale BPO-provider (Business Processing Outsourcing) met vestigingen in de Filippijnen, Zuid-Afrika, de Dominicaanse Republiek en Armenië, heeft met succes een belangrijke strategische investering afgesloten, waarbij investeringen van de prominente spelers 9 Basil, NextGen Ventures, en Rocket Equities werden aangetrokken. Deze financiële mijlpaal is een cruciaal moment in het groeitraject van Sourcefit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231222928203/nl/

De strategische financieringsronde geeft blijk van een beslissende motie van vertrouwen in het bedrijfsmodel en het potentieel van Sourcefit. Rocket Equities trad op als financieel adviseur en investeerder en hielp alle partijen bij het vormgeven van de transactie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Ayele McCarthy

E-mail: ayele@elkordyglobal.com

Matt Santoro

E-mail: matt@elkordyglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr