15:21 uur 04-01-2024

LTIMindtree integreert Syncordis en Nielsen+Partner om banktransformatiepraktijk te vormen

LONDEN & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf actief in technologieconsulting en digitale oplossingen, kondigde de integratie aan van haar dochterondernemingen Syncordis en Nielsen+Partner om een gespecialiseerde BTP (Banking Transformation Practice) te vormen. De BTP van LTIMindtree is uniek gepositioneerd om end-to-end consulting, digitale en IT-services te leveren, om COTS-producten (commercial off-the-shelf producten) en platformen te bevorderen ten behoeve van banken en kapitaalmarktbedrijven.

LTIMindtree nam Syncordis in december 2017 over en Nielsen+Partner in januari 2019. Via deze integratie beoogt LTIMindtree om aanvullende capaciteiten te combineren van twee succesvolle bedrijven met een bewezen trackrecord op het vlak van het verwezenlijken van sectorleidende groei.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shambhavi Revandkar | shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr