20:06 uur 02-01-2024

Svante benoemt Chief Financial Officer

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– Svante Technologies Inc. (Svante), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het afvangen en verwijderen van koolstof, heeft vandaag aangekondigd dat het Justine Fisher heeft aangesteld als Chief Financial Officer (CFO). Het bedrijf is snel aan het opschalen sinds het in december 2022 US$ 318 miljoen dollar afsloot in zijn Serie E-fondsenwervingsronde, met een praktisch verdubbeld personeelsbestand en de benoeming van een nieuwe Chief Operating Officer (COO), Chief Revenue Officer (CRO) en Chief Commercial Officer (CCO).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240102267264/nl/

Svante appoints Justine Fisher as Chief Financial Officer

Svante appoints Justine Fisher as Chief Financial Officer

“Naarmate we onze activiteiten wereldwijd blijven uitbreiden, willen we ervoor zorgen dat alle elementen van ons bedrijf klaar en in staat zijn om onze snelle schaalvergroting te ondersteunen, vooral die elementen die van invloed zijn op onze financiële rapportage en succesvolle zakelijke relaties met bestaande investeerders en toekomstige financieringsbronnen,” stelde Claude Letourneau, president en CEO van Svante.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Svante Media
Colleen Nitta

Director Marketing & Communications

cnitta@svanteinc.com
604-970-2813

Check out our twitter: @NewsNovumpr