13:04 uur 02-01-2024

Cirium onthult luchtvaartmaatschappijen en luchthavens die in 2023 het meest op tijd waren

Delta Air Lines viert het derde jaar op rij haar titel als Ciriums Platinum Award-winnaar voor wereldwijde operationele uitmuntendheid.

Avianca Airlines duikt op als wereldleider op het vlak van stiptheid.

Delta Air Lines prijkt ook aan de top in Noord-Amerika, met Iberia Express als leider in Europa, Copa in Latijns-Amerika, ANA in Azië-Stille Oceaan, en Oman Air in het Midden-Oosten en Afrika. Safair triomfeert als toonaangevende lagekostenluchtvaartmaatschappij.

Minneapolis St. Paul International Airport onderscheidt zich als de best presterende internationale luchthaven in 2023.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– In een sector die synoniem staat voor operationele complexiteit, maakt Cirium, ‘s werelds meest betrouwbare bron voor luchtvaartanalyse, haar 2023 On-Time Performance Review bekend, een beoordeling van operationele uitmuntendheid waar alom naar wordt uitgekeken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240101043024/nl/

Cirium releases its 2023 annual On-Time Performance Review (Photo: Business Wire)

Cirium releases its 2023 annual On-Time Performance Review (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

media@cirium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr