15:35 uur 27-12-2023

Macros Reply lanceert het nieuwe framework voor geautomatiseerd en intelligent invoerbeheer met generatieve AI

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Macros Reply, gespecialiseerd in de automatisering van bedrijfsprocessen voor verzekeraars en financiële dienstverleners, presenteert Macros OMNIFRAIME, een framework voor geautomatiseerd en intelligent invoerbeheer. De oplossing maakt efficiënte automatisering en intelligente verwerking van alle inkomende documenten mogelijk door het gebruik van generatieve AI binnen Macros eWorkplace, de ECM-suite of in combinatie met documentbeheer-, ERP- of CRM-oplossingen. Macros OMNIFRAIME bereidt inkomende correspondentie voor met behulp van AI, zodat documenten, verzoeken en zaken automatisch kunnen worden verwerkt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231227096422/nl/

Macros Omnifraime is Macros Reply's framework for automated, digital and intelligent, Input Management. Macros Omnifraimes combines proven Machine Learning-based Input Management solutions with innovative cloud and RPA services and complements them with Generative AI. (Photo: Business Wire)

Macros Omnifraime is Macros Reply’s framework for automated, digital and intelligent, Input Management. Macros Omnifraimes combines proven Machine Learning-based Input Management solutions with innovative cloud and RPA services and complements them with Generative AI. (Photo: Business Wire)

Macros OMNIFRAIME combineert individuele technologieën, zoals de op machine-learning gebaseerde inboxbeheeroplossing van Insiders Technologies, smart FIX, met innovatieve cloud- en RPA-services en breidt deze uit met generatieve AI. Daarnaast worden services op basis van Large Language Models (LLM’s), zoals ChatGPT, gebruikt om nauwkeurige procesoverzichten en automatisch gegenereerde antwoordbrieven te maken. De combinatie van deze technologieën maakt efficiënt inputbeheer op maat mogelijk en stelt bedrijven in staat om zo snel mogelijk feedback te geven aan hun klanten, leveranciers en partners.

De voordelen van het gebruik van Macros OMNIFRAIME zijn onder andere:

  • Gebruikers profiteren van een hogere klanttevredenheid omdat documenten dankzij intelligente automatisering efficiënter kunnen worden verwerkt, waardoor de doorlooptijden korter worden.
  • Medewerkers krijgen meer capaciteit voor zwaardere taken omdat het handmatig zeven en sorteren van documenten niet meer nodig is.
  • Geautomatiseerde gegevensextractie verlaagt de kosten van handmatige gegevensinvoer en -verwerking.
  • Fouten die kunnen optreden tijdens handmatige verwerking worden geminimaliseerd en de kwaliteit van de geëxtraheerde gegevens voor distributie en verdere verwerking wordt verbeterd.

Macros OMNIFRAIME is eenvoudig schaalbaar, zodat organisaties flexibel kunnen reageren op toenemende invoervolumes, piekbelastingen en veranderende vereisten, en dienovereenkomstig kunnen schalen. De verwerking voldoet aan de nalevingseisen, wat met name van voordeel is voor sectoren met strenge nalevingseisen, zoals de gezondheidszorg en de financiële sector: Macros OMNIFRAIME wordt geleverd met controlemechanismen om naleving te garanderen.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van hooggespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en internet of things. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Macros Reply

Macros Reply is een expert in digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen voor verzekeringsmaatschappijen en financiële dienstverleners. Om aan hun hoge eisen te voldoen, ontwikkelt Macros Reply flexibele en configureerbare software voor de kernfunctionaliteiten, aangevuld met oplossingen van geselecteerde, geteste en langetermijnpartners. Met behulp van innovatieve technologieën zoals Process Mining, Robotic Process Automation (RPA) en Machine Learning helpt Macros Reply haar klanten bij hun transformatie naar moderne, snel handelende bedrijven: Het verlichten van de verwerking van routinematig werk en het ondersteunen van waardetoevoegende activiteiten, met voordelen voor de klant in aanzienlijk kortere verwerkingstijden. Macros Reply staat ook voor: ECM, transactieverwerking & DMS, distributieregels, workflow- & procesbeheer, eFiles en ePostboxes, en archivering. www.reply.com/macros-reply/en/

Contacts

Pers:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr