09:21 uur 22-12-2023

Thales voert een succesvolle ‘Sovereign AI Hack’ uit en presenteert verbeterde beveiligingsoplossingen voor militaire en civiele AI

  • Het Friendly Hackers-team van Thales, een wereldleider op het gebied van gegevensbescherming en cyberbeveiliging, heeft de CAID1 -uitdaging gewonnen die door het Franse ministerie van Defensie werd georganiseerd tijdens de vijfde editie van de Europese Cyberweek in Frankrijk, van 21 tot 23 november 2023.
  • De uitdaging, de eerste in zijn soort die door het Franse ministerie van Defensie werd georganiseerd, was bedoeld om te evalueren in welke mate teams van hackers bepaalde intrinsieke kwetsbaarheden van AI-modellen konden uitbuiten.
  • Het werk van Thales op het gebied van AI-beveiliging is afgestemd op de eisen van zowel de defensiegemeenschap als civiele organisaties, zoals leveranciers van kritieke infrastructuur, die allemaal voor dezelfde uitdagingen staan als het gaat om het beschermen van hun trainingsdatasets en intellectueel eigendom. En om te garanderen dat de door AI-gegenereerde resultaten kunnen worden vertrouwd voor kritieke besluitvorming.

MEUDON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– De AI-beveiligingsuitdaging van het Franse ministerie van Defensie

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231123317092/nl/

@Thales

@Thales

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERSCONTACT
Thales, Mediabetrekkingen
Veiligheid, cyber, AI
Marion Bonnet

marion.bonnet@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr