18:24 uur 22-12-2023

Fujirebio breidt haar testmenu voor de ziekte van Alzheimer uit met de langverwachte, volledige geautomatiseerde Lumipulse® G pTau 217 Plasma-analyse voor Research Use Only (RUO)

GENT, België & MALVERN, Pa. & TOKIO–(BUSINESS WIRE)– H.U. Group Holdings Inc. en haar dochteronderneming Fujirebio maakten vandaag de beschikbaarheid bekend van de Lumipulse G pTau 217 Plasma-analyse voor de volledig geautomatiseerde LUMIPULSE G immuno-analysesystemen. Deze CLEIA-analyse (chemiluminescent enzyme immunoassay) staat in voor de kwantitatieve meting van Tau gefosforyleerd op threonine 217 (pTau 217) in menselijk K2EDTA-plasma in amper 35 minuten.

“De lancering van de pTau 217 Plasma-analyse op ons volledig geautomatiseerde LUMIPULSE-platform is een fundamentele stap in de inspanningen van Fujirebio om nieuwe, innovatieve neurodegeneratieve biomarkers aan te bieden aan laboratoria en artsen over de hele wereld,” aldus Goki Ishikawa, voorzitter en CEO van Fujirebio Holdings, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor media:

Public Relations Section, Public Relations/Sustainability Department,

H.U. Group Holdings, Inc.

Tel.: +81-3-6279-0884

E-mail: pr@hugp.com

Voor investeerders en analisten:

Afd. IR/SR.

Tel.: +81-3-5909-3337

E-mail: ir@hugp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr