15:04 uur 20-12-2023

REPLY: Concept Reply ondersteunt MULTIVAC bij de ontwikkeling van slimme diensten voor het industriële internet der dingen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Concept Reply, onderdeel van het Reply-netwerk van bedrijven en gespecialiseerd in IoT, werkt samen met MULTIVAC, een toonaangevende fabrikant van verwerkings- en verpakkingsoplossingen, om slimme diensten te ontwikkelen voor geautomatiseerde machinebewaking. Dit project maakt deel uit van het initiatief Open Industry 4.0 Alliance waarin branchespecifieke bedrijven hun krachten bundelen om gemeenschappelijke standaarden te ontwikkelen voor de transformatie naar het industriële internet der dingen (Industrial Internet of Things).

Concept Reply is lid van de Open Industry 4.0 Alliance en draagt haar expertise bij aan IoT-projecten, waarbij het actief ondersteuning biedt bij het opstellen van standaarden op het gebied van Industrial IoT. In deze context werkt Concept Reply met succes voor internationaal stichtend lid MULTIVAC aan het project “smart services”. Dit IoT-project in de cloud is gericht op het digitaal beheren van machines – zowel lokaal als op afstand – om processen transparanter te maken en de efficiëntie en productiviteit van systemen te verhogen.

Het op MULTIVAC toegepaste cloud IoT-platform doet dienst als een centrale bewakings- en beheerinstantie. De gegevens worden op het platform verwerkt en als slimme services in vrij configureerbare dashboards voor gebruikers beschikbaar gesteld. Het gebruik in de toekomst van assistenten met behulp van AI op basis van een micro-front-end architectuur op de Azure-cloud en de toepassing van moderne webtechnologieën maken het mogelijk om nieuwe bedrijfsmodellen en een duurzame, grondstofzuinige smart factory te ontwikkelen. De combinatie van cloud & edge computing vermindert de latentie van gegevensverwerving tot sensortechnologie en actuatorbesturing. De voordelen voor de gebruiker zijn real-time gegevensverwerking, bescherming tegen cyberaanvallen en directe machine-naar-machine communicatie.

MULTIVAC heeft al meer projecten op stapel staan om de industriestandaarden uit te breiden via de intelligente digitalisering van de productie en actief vorm te geven aan de toekomst van Industrie 4.0. Dr. Marius Grathwohl, VP Digital Products and Transformation bij MULTIVAC en lid van de raad van bestuur van de alliantie, concludeert: “De succesvolle samenwerking tussen Concept Reply en MULTIVAC is gebaseerd op de gemeenschappelijke kenmerken van een open mindset en een gedeeld begrip van Industrie 4.0. Beide bedrijven zijn lid van de Open Industry 4.0 Alliance en we begrijpen de architectuur al op dezelfde manier.”

Samen met haar leden ontwikkelt de Open Industry 4.0 Alliance multi-vendor Industrie 4.0-oplossingen en -diensten voor geautomatiseerde productiesystemen en magazijnen. Use cases zijn onder andere geautomatiseerde onboarding, apparaatlevering, apparaatbeheer, digitale naamplaatjes, digitale twins en geautomatiseerd apparaatlevenscyclusbeheer. Dankzij de open technische ecosystemen kunnen machines en toepassingen van verschillende leveranciers in een netwerk worden opgenomen en kunnen gegevens veilig door de waardeketen worden getransporteerd.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en internet of things. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom en media; industrie en diensten; banken en verzekeringen; en publieke sectoren. www.reply.com

Concept Reply

Concept Reply is een IoT-softwareontwikkelaar gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en validatie van innovatieve oplossingen en ondersteunt klanten in de automobiel-, productie-, slimme infrastructuur- en andere industrieën bij alles wat te maken heeft met het Internet of Things (IoT) en cloud computing. Het doel is om end-to-end oplossingen te bieden in de gehele waardeketen: van het bepalen van een IoT-strategie, via testen en kwaliteitsborging, tot de implementatie van een concrete oplossing. www.concept.reply.com

MULTIVAC Group

Gebundelde expertise, innovatieve toptechnologie en sterke merken onder één dak: De MULTIVAC Groep biedt complete oplossingen voor het verpakken en verwerken van levensmiddelen, medische en farmaceutische producten en industriële goederen – en blijft als technologieleider nieuwe standaarden op de markt zetten. Al meer dan 60 jaar staat de naam voor stabiliteit en waarden, innovatie en duurzaamheid, kwaliteit en uitstekende service. De MULTIVAC-groep werd in 1961 opgericht in de Duitse regio Allgäu en is nu een wereldwijde aanbieder van oplossingen die zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote ondernemingen helpt om hun productieprocessen efficiënt en hulpbronnenbesparend te organiseren. www.multivac.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr