18:45 uur 20-12-2023

Microsoft industrieveteraan Ben Vollmer wordt strategisch adviseur bij Resco

Ben Vollmer voegt drie decennia ervaring met productstrategie voor bedrijfsapplicaties toe aan de mobiliteitspionier Resco.

BOSTON & BRATISLAVA, Slowakije–(BUSINESS WIRE)– Resco heeft aangekondigd dat productmanagementleider Ben Vollmer is aangenomen als de nieuwe strategisch adviseur. Vollmer komt van IFS, waar hij verantwoordelijk was voor de productstrategie en een nieuw prijsmodel voor abonnementen ontwikkelde. Daarnaast integreerde hij de stappenplannen van overgenomen bedrijven en lanceerde hij een marktplaats voor Alliance Products.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231220342677/nl/

Ben Vollmer, Resco's Strategic Advisor, speaking at resco.NEXT 2023 in Marbella. (Photo: Business Wire)

Ben Vollmer, Resco’s Strategic Advisor, speaking at resco.NEXT 2023 in Marbella. (Photo: Business Wire)

In zijn nieuwe functie zal Vollmer optreden als adviseur van de CEO en de raad van bestuur van Resco. Zijn taak is om de organisatie op elkaar af te stemmen voor functieoverschrijdende uitmuntendheid in verkoop, marketing, product en klantenservice.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor persvragen contact op met onze Brand Manager:

Mevr. Iveta Timkovicova

iveta.timkovicova@resco.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr