08:13 uur 20-12-2023

“Defy Dementia with Sound.” Pixie Dust Technologies, Shionogi en Shionogi Healthcare presenteren Gamma Wave Sound om de dagelijkse cognitieve zorg te bevorderen.

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Pixie Dust Technologies, Inc., Shionogi & Co., Ltd en Shionogi Healthcare Co., Ltd hebben ‘Memory’ en ‘Tomorrow’ uitgebracht, twee audio-ervaringen waarin gammagolftechnologie1 is verwerkt, ontworpen om dementiepatiënten een extra hulpmiddel te bieden bij de zorg voor hun cognitieve functie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231219508588/nl/

Gamma Wave Sound (Graphic: Business Wire)

Gamma Wave Sound (Graphic: Business Wire)

Naar schatting elke 3 seconden ontstaat bij iemand dementie – een algemene term voor een achteruitgang van het geestelijke vermogen die ernstig genoeg is om het dagelijks functioneren te verstoren. In 2050 zullen meer dan 150 miljoen mensen wereldwijd lijden aan dementie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pixie Dust Technologies, Inc.

Contactpersoon van het PR-team

https://pixiedusttech.com/contact/

Shionogi & Co., Ltd.

Informatieaanvraagformulier op de website van SHIONOGI

https://www.shionogi.com/global/en/contact.html

Vector Inc. (PR-bureau)

gamma@vectorinc.co.jp

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr