18:07 uur 19-12-2023

Tecnotree verzekert toppositie, erkend als internationale leider in inkomstenbeheer door Precision Reports

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een internationaal digitaal platform en servicesleider voor AI, 5G en op de cloud gebaseerde technologieën, werd erkend als een van de top-twee bedrijven ter wereld op gebied van inkomstenbeheer, door ‘Precision Reports – Global Telecom Billing and Revenue Market’. Tecnotree oogstte wereldwijd erkenning als een van de grootste providers van oplossingen voor het beheer van telecom-facturatie en -inkomsten. Deze erkenning komt uit dit laatste omvattende rapport, dat een grondige, inzichtelijke analyse biedt van de internationale markt van telecom-facturatie en -inkomsten, waarbij de markt wordt geëvalueerd op basis van de belangrijkste spelers, hun marktaandeel en de toekomstige groei tegen 2029.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, Tecnotree CEO

E-mail: marketing@tecnotree.com
tel. +97156 414 1420

www.tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr