13:35 uur 19-12-2023

Regula en ICTS Europe Systems automatiseren en versnellen de verwerking van passegiers-ID in een nieuwe technologische samenwerking

Regula, een internationale ontwikkelaar van forensische apparaten en oplossingen voor identiteitsverificatie, en ICTS Europe Systems, een vooraanstaande leverancier van op technologie gebaseerde oplossingen voor de wereldwijde reissector, sloten een partnerschap om multifunctionele paspoortlezers te leveren die de werkingsefficiëntie en bijgevolg de passagierservaring in vele Europese luchthavens volledig hebben veranderd.

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Regula 7029 is een compact maar krachtig apparaat dat wordt gebruikt om reisdocumenten bij de check-in en het inschepen aan boord van vluchten van Europa naar de Verenigde Staten te lezen en te verifiëren. Deze reisrichting is belangrijk voor ICTS Europe Systems en haar klanten, daarom was het uiterst belangrijk om de beste leverancier van IDV (identiteitsverificatie) te selecteren om de ervaring van passagiers en luchtvaartmaatschappijen te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr