20:12 uur 19-12-2023

Quectel breidt productiepartnerschap uit met Syrma SGS Technology Limited en bevordert IoT-oplossingen in het kader van het Make In India-initiatief

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag een samenwerking aan met de toonaangevende leverancier van elektronische productiediensten Syrma SGS Technology Ltd. om de productie van modules in India te ondersteunen, in lijn met het Make in India-initiatief. De samenwerking is bedoeld om Quectel’s uitgebreide ervaring in cellulaire en connectiviteitsmodules en Syrma SGS’s innovatieve en efficiënte vaardigheden in het ontwerpen en produceren van elektronische systemen te combineren voor de productie van een reeks IoT-modules in India voor klanten in India en wereldwijd.

Het Make in India-initiatief werd in september 2014 gelanceerd als onderdeel van een bredere reeks initiatieven voor de opbouw van het land en is bedoeld om van India een wereldwijde design- en productiehub te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr