17:38 uur 19-12-2023

LTIMindtree werkt samen met Microsoft aan AI-toepassingen voor werknemersbetrokkenheid

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf voor technologieconsultancy en digitale oplossingen, kondigt een strategische samenwerking aan met Microsoft om geavanceerde, AI-toepassingen voor werknemersbetrokkenheid te introduceren. Deze samenwerking betekent een grote sprong voorwaarts in het leveren van verbeterde werknemers- en klantervaringen.

Onder de paraplu van LTIMindtree’s innovatieve Canvas.AI-suite van AI-aanbiedingen en -oplossingen, zullen deze generatieve AI-toepassingen voor werknemersbetrokkenheid de effectiviteit van ondernemingen herdefiniëren en een bredere personalisatie mogelijk maken. De generatieve AI-toepassingen voor werknemersbetrokkenheid van LTIMindtree maken gebruik van Microsoft Azure OpenAI Service en Azure Cognitive Search voor een reeks AI-gestuurde functies, waaronder het samenvatten van content, het structureren van kennis op basis van grafieken en een innovatieve copilot.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Shambhavi Revandkar | shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr