15:48 uur 19-12-2023

Eramet en Vibrantz Technologies kondigen een langlopend akkoord voor de levering van mangaanerts aan, voor de productie van op mangaan gebaseerde batterijtechnologieën ten behoeve van de markt van elektrische voertuigen

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Eramet en Vibrantz Technologies maakten vandaag een akkoord voor 10 jaar bekend, waarbij Eramet aan Vibrantz mangaanerts zal leveren, een cruciale grondstof die in Vibrantz’ portfolio mangaantechnologieën wordt gebruikt voor lithium-ionbatterijen en andere toepassingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231218578377/nl/

Dit akkoord, dat een belangrijke step is voor de verbintenissen van beide bedrijven op gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid en het ondersteunen van de overgang naar een toekomst met lagere emissies, bouwt verder op het 20-jarige partnerschap van Eramet en Vibrantz om een betrouwbare weg te effenen voor Vibrantz’ mangaansulfaat-product gebruikt voor de productie van batterijen voor elektrische voertuigen (EV’s).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

INVESTEERDERSCONTACT ERAMET
Directeur investeerdersrelaties

Sandrine Nourry-Dabi

T. +33 1 45 38 37 02

sandrine.nourrydabi@eramet.com

MEDIACONTACT ERAMET
Directeur mediarelaties

Fanny Mounier

fanny.mounier@eramet.com
+33 7 65 26 46 83

MEDIACONTACT VIBRANTZ
media@vibrantz.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr