17:50 uur 19-12-2023

Cirium: luchtvaartmaatschappijen klaar om meer passagiers te vliegen tijdens de vakantie van 2023 in vergelijking met 2022: 10% meer passagiers op intra-Europese vluchten gepland; 8% meer passagiers op U.S.-binnenlandse vluchten gepland

  • Luchtvaartanalysebedrijf Cirium analyseerde historische dienstroosters van luchtvaartmaatschappijen voor de decembervakantieperiode van intra-Europese en U.S.-vluchten
  • De Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben tot op vandaag sterke prestaties neergepoot in december 2023; intra-Europese prestaties tot dusver minder sterk deze maand in vergelijking met de recente voorbije maanden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Het intra-Europese reisverkeer zal deze vakantie een aanwas van passagiers beleven, met een stijging van meer dan 10%, aldus een recente analyse van Cirium, ’s werelds meest betrouwbare bron van luchtvaartanalyse. In lijn hiermee staat het passagiersaantal op U.S.-binnenlandse vluchten eveneens klaar om te stijgen met 8% in vergelijking met 2022.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor andere mediavragen neemt u contact op met: media@cirium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr