20:42 uur 19-12-2023

Brightcove benoemt nieuwe CMO en CRO, en creëert COO-functie

Sectorveteranen Kathy Klingler en Jim Norton treden aan als CMO en CRO, David Beck gepromoot voor de nieuw gecreëerde functie van COO in de uitbouw van het team kaderleden

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ’s werelds meest betrouwbare streamingtechnologiebedrijf, maakte vandaag twee toevoegingen en een nieuwe functie bekend voor haar team kaderleden. Kathy Klingler werd benoemd tot Chief Marketing Officer (CMO), en Jim Norton als Chief Revenue Officer (CRO), met ingang van 8 januari 2024. Verder zal David Beck, de huidige Chief Strategy & Corporate Development Officer van Brightcove, een uitgebreide functie als Chief Operating Officer (COO) voor zijn rekening nemen.

“Met de toevoeging van Kathy en Jim en de evolutie van Davids rol, is ons team kaderleden van wereldklassee klaar voor ons mondiale klantenbestand en staat het in de startblokken om innovatie in al onze bedrijfsactiviteiten aan te sturen,” aldus Marc DeBevoise, CEO van Brightcove.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact:

Joseph J. Nuñez

jnunez@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr