14:00 uur 18-12-2023

Nextick Lightgun van AINEX overtreft financieringsdoel op Indiegogo en belooft game-ervaring te revolutioneren

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– AINEX, bekend om zijn baanbrekende ontwikkeling van 3D-controllers, heeft de financiering van de Nextick Lightgun op Indiegogo afgerond en daarmee het financieringsdoel ruimschoots overtroffen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231218958486/nl/

AINEX rondt financiering van Nextick Lightgun af op Indiegogo (Foto: AINEX)

AINEX rondt financiering van Nextick Lightgun af op Indiegogo (Foto: AINEX)

De Nextick Lightgun: De draadloze Blowback Lightgun herdefinieert het gamelandschap met zijn pistoolachtige controller voor een meeslepende arcade-achtige ervaring en met het nieuwste op het gebied van geïntegreerde bewegingssensortechnologie..

De Nextick Lightgun, geïnspireerd op de controllers van klassieke arcadegames, integreert de meest geavanceerde functionaliteiten met een vleugje nostalgie. Gebruikers kunnen genieten van een authentieke schietervaring, met de ultieme terugslagfunctie en aanpasbare trilinstellingen, die het gevoel van een retro arcadespel nabootsen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AINEX Co., Ltd.

Lee Byeong Chan

+82 2-6743-8234

ainex@ainex.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr