16:17 uur 18-12-2023

LUMA Vision kondigt nieuwe financiering van $22 miljoen aan om FDA-goedkeuring te verzekeren en de ontwikkeling verder te zetten van een platform voor 4D cardiale beeldvorming en navigatie

DUBLIN & MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– LUMA Vision, ontwikkelaar van een nieuw platform voor vierdimensionele (4D) cardiale beeldvorming en navigatie, kondigde vandaag een nieuwe financiering voor een totaal van $22 miljoen voor het bedrijf aan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231218371383/nl/

LUMA Vision Co-Founders, CEO Fionn Lahart (right) and Chief Technology Officer Christoph Hennersperger (left).

LUMA Vision Co-Founders, CEO Fionn Lahart (right) and Chief Technology Officer Christoph Hennersperger (left).

De financiering van A3-serie voegde drie nieuwe investeerders toe, waaronder een niet-bekendgemaakte strategische investeerder, Atlantic Bridge Growth Fund en Bayern Kapital, en werd geleid door de bestaande investeerders EQT Lifesciences, ABV Uni Fund en imec.xpand. De nieuwe investering komt bovenop de prestigieuze subsidies die LUMA Vision eerder werden toegekend door de Disruptive Technologies Innovation Fund ($6 miljoen) van de Ierse regering en de EIC Accelerator ($3 miljoen) van de Europese Unie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle McAdam, Chronic Communications Inc.

michelle@chronic-comm.com
310.902.1274

Check out our twitter: @NewsNovumpr