19:10 uur 18-12-2023

DENTALIS Animal Health bekroond met het keurmerk van VOHC

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Dentalis Animal Health, die zich toespitst op het ontwikkelen van producten van uitstekende kwaliteit voor gezelschapsdieren ten behoeve van de gezondheid van de mondholte, maakte trots haar eerste VOHC-goedkeuring (goedkeuring van de Veterinary Oral Health Council) bekend. Dentalis’ Canine Dental Sticks werden bekroond met het keurmerk van de VOHC voor vermindering van tandsteen.

De Dentalis Canine Dental Stick is met de grootste zorg ontworpen voor de gezondheid van de mond en het welzijn van honden. Op basis van uitstekende gegevens wat de vermindering van tandsteen betreft, is nu bewezen dat het product doeltreffend is aan de hand van diverse klinische studies en wordt als bijzonder lekker geacht. De Canine Dental Stick heeft het potentieel het beste product te zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

David Hauptman

David@dentalis.ca
1-514-578-0345

Check out our twitter: @NewsNovumpr