10:20 uur 18-12-2023

BELFOR breidt dienstenaanbod in Thailand uit met TBCC

BANGKOK–(BUSINESS WIRE)– BELFOR Thailand, de lokale tak van de wereldwijde marktleider in schadehersteldiensten, gaat zijn activiteiten diversifiëren door een meerderheidsbelang te verwerven in de activiteiten van TBCC. Dit Thaise bedrijf is gespecialiseerd in luxe hotels, residenties en huishoudelijke diensten voor de detailhandel en onderscheidt zich in niche-expertisegebieden zoals steenverzorging, residentiële conciërgeriediensten en post-constructie projectoplossingen. De samenwerking gaat in op 2 januari 2024.

TBCC is opgericht in 2011 en heeft 164 professionals in dienst die bekend staan om hun streven naar kwaliteit en het leveren van persoonlijke diensten die zijn toegesneden op de behoeften van de klant.

Deze beslissing is een stap om de groei van BELFOR op de Thaise markt te versterken, naast de gevestigde diensten op het gebied van elektrische en mechanische ontsmetting.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen neem contact op met

neville.miles@sg.belfor.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr