18:47 uur 15-12-2023

Trust Bank en Thales lanceren de eerste Ocean Plastic® Card in Singapore

  • Trust Bank Singapore Limited (bekend als ‘Trust’) biedt haar klanten duurzame krediet- en debetkaarten gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan.
  • De Ocean Plastic®-kaart wordt geassembleerd in het grootste Digital Identity and Security (DIS) Manufacturing Competence Centre van Thales in Singapore. De kaart is gemaakt van een hoogwaardig materiaal van gerecyclede plastic flessen die aanspoelen bij kustplaatsen.
  • Met elke kaart die ongeveer het equivalent van één hergebruikte plastic fles bevat, ondersteunt Trust duurzame innovaties in de financiële sector en biedt het een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic kaarten.

SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– Trust werd op 1 september 2022 gelanceerd als Singapore’s eerste digitale bank. Al na een jaar had Trust meer dan 600.000 klanten en werd daarmee een van de snelst groeiende digitale banken ter wereld. Met het doel om de impact op het milieu te minimaliseren, werkt Trust samen met Thales om de eerste Ocean Plastic® betaalkaart in Singapore aan haar klanten aan te bieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231212887028/nl/

Trust Bank is offering its customers Thales sustainable credit and debit cards made from recycled ocean plastic. (Photo: Trust Bank)

Trust Bank is offering its customers Thales sustainable credit and debit cards made from recycled ocean plastic. (Photo: Trust Bank)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PRESS CONTACT
Thales, Media Relations
Digital Identity and Security
Vanessa Viala

+33 (0)6 07 34 00 34

vanessa.viala@thalesgroup.com

Thales, Corporate Communications
Azië
Jamie CHOW

+65 9369 5343

jamie.chow@thalesgroup.com

Trust Bank, Corporate Affairs
media@trustbank.sg

Check out our twitter: @NewsNovumpr