16:05 uur 15-12-2023

LTIMindtree opent nieuw Delivery Center in Mexico City

MEXICO CITY & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf voor technologieconsultancy en digitale oplossingen, kondigt de opening aan van een nieuw Delivery Center in Mexico City, als onderdeel van de uitbreiding van haar aanwezigheid in Latijns-Amerika. Het Delivery Center maakt de transformatie en lokalisatie van het personeelsbestand van LTIMindtree in Noord- en Zuid-Amerika mogelijk. Het centrum werd op 14 december 2023 geopend door Zijne Excellentie Pankaj Sharma, ambassadeur van India in Mexico; Fadlala Akabani, minister van Economie van het Secretariaat voor Economische Ontwikkeling van Mexico; Rajeev Jain, EVP en wereldwijd hoofd Operations, LTIMindtree; Greg Dietrich, EVP en hoofd Delivery Noord- en Zuid-Amerika; en Anurag Tripathi, Associate Vice President, LTIMindtree.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LTIMindtree Media Contact
Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr