00:18 uur 15-12-2023

Estée Lauder kondigt The Next Frontier of Beauty aan, een nieuw initiatief voor een duurzame huid

Estée Lauder versterkt haar leiderschap op wetenschappelijk gebied voor een lange levensduur van de huid en omkering van ouderdom

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Estée Lauder kondigt vandaag haar nieuwe Skin Longevity platform aan, gebaseerd op 15 jaar expertise in baanbrekend onderzoek naar huidlevensduur. Met een nieuwe productinnovatie op basis van geavanceerde technologie voor het omkeren van veroudering, neemt Estée Lauder het voortouw in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van luxe huidverzorging op basis van de wetenschap.

Om de invloed van het merk op het gebied van huidlevensduurwetenschap te versterken, kondigt Estée Lauder aan dat het een collectief van deskundigen op het gebied van huidlevensduur uit vakgebieden zal vormen om consumenten voor te lichten en in staat te stellen opnieuw na te denken over hoe ze huidverzorging en levensstijl benaderen. Het gesprek wordt omgebogen van anti-veroudering naar zichtbare omkering van ouderdom.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tara Connaughton, tconnaug@estee.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr